THEEUWEN tech com

THEEUWEN tech com

Nieuwsbrief maart 2022


THEEUWEN marketing plus heeft 2022 een 2e tak opgezet: THEEUWEN tech com


Techniek en communicatie, technische communicatie. Het optimaliseren van de communicatie binnen de techniek, daar draait alles om. Duits(talig)e grensoverschrijding is daarbij steeds ons ding!

Waarom en hoezo?
In de afgelopen 2 jaar zijn wij als THEEUWEN marketing plus voor onze klanten ook steeds meer een vraagbaak geworden op het gebied van technische communicatie op de Duitse markt, naast onze hoofdactiviteit -nieuwe klantenacquisitie op de Duitse markt. Taken zoals begeleiding bij geheimhoudingsverklaringen, ontzorgen bij registraties in supplier portals van Duitse fabrikanten, vertaling en begeleiding bij Duitse aanvragen en offertes, advies over culturele verschillen in het zakendoen in Duitsland, verschillen in omgang met elkaar, tips, uitwisselen do's & dont's. Daarnaast is ondersteuning in (Duits) technisch vakjargon binnen zowel de verspaning als plaatbewerking dagelijkse kost.

Onze 2e en nieuwe site: www.theeuwentechcom.nl

Dus hebben we besloten een aparte 2e handelsnaam te gaan voeren, want we krijgen ook steeds meer aanvragen op dit gebied, zonder dat er direct behoefte is aan nieuwe klantenacquisitie op de Duitse markt. Bedrijven willen het zakendoen met Duitse klanten juist optimaliseren om zodoende de klanten nog meer te binden.


Daar kan THEEUWEN tech com met haar 20-jarige ervaring uitermate goed in voorzien! Alles van A tot Z getoetst aan de dagelijkse praktijk van het Zakendoen in Duitsland.


Contactgegevens

Adres THEEUWEN marketing plus

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus


Adres THEEUWEN marketing plus

Bijkantoor: Burg. Edo Bergsmalaan 39

NL-7512 AD Enschede

Bel THEEUWEN marketing plus

T  +49-5941-988324

M +31-6-83509800