Recensies

RECENSIES - KLANTERVARINGEN

Het mooiste klantcompliment van 2021:


- in verhouding met sociale media en internetmarketing liggen jullie met je dienst 'lichtjaren' voorop -

Grenssteen Breklenkamp
Aluminiumspuitgietdeel
Aluminiumspuitgietdeel
Aluminiumspuitgietdeel
Aluminiumspuitgietdeel
Plasmasnijden
Verspaning
Engineering
Coating
Modulebouw
Verspaning
Stansdeel

Lasersnijbedrijf-Plaatbewerking

De samenwerking met Theeuwen marketingplus is erg naar tevredenheid. Met een gestructureerde en doelgerichte aanpak worden snel nieuwe contacten gelegd, die in vrij korte tijd tot nieuwe aanvragen en opdrachten heeft geleid. Ook het proactief opvolgen van klanten na opdrachten of aanbiedingen zijn we erg tevreden.   
Hoogcomplexe constructiedelen

Ik ben erg tevreden over het verloop met THEEUWEN marketing plus want we hebben al op erg korte termijn enkele hits met mooie grote potentiele klanten.

Ook hebben we na enige tijd al enkele nieuwe klanten binnen kunnen halen en lopen er nog enkele mooie leads welke ook veel kans van slagen hebben.

De relatie is erg persoonlijk en snel, precies wat er verwacht wordt van onze business!
Toeleverancier metalen- en kunststofcomponenten

"Wij hebben Theeuwen Marketing Plus leren kennen als een gedreven club van mensen die excelleren in de benadering van onze potentiele klanten in Duitsland.Gelukkig verwachten ze deze gedrevenheid ook van ons. Waarmee wij onze verkoopafdeling alert gehouden wordt en adequater heeft leren schakelen op mogelijkheden.Zonder Theeuwen Marketing Plus was het ons niet gelukt stappen te zetten op de Duitse markt en voor ons is dit belangrijk omdat we de regionale afhankelijkheid willen verminderen.Ook voor komende jaar hebben we daarom het besluit genomen om voor een compleet jaar gebruik te maken van de services die Theeuwen Marketing Plus ons levert."


Toeleverancier van klantspecifieke stalen, roestvaststalen en aluminium producten

"Sinds maart 2015 werken wij samen met Theeuwen Marketing Plus. De gerichte aanpak om onze doelgroepen te benaderen en de directe en accurate communicatie van TMP met ons bedrijf heeft inmiddels geleid tot de opstart van de samenwerking met 2 nieuwe Duitse afnemers waarvan een langdurige samenwerking verwacht wordt. Daarnaast zijn er door de inzet van TMP momenteel nog een aantal kansrijke prospects waarmee we ook de opstart van samenwerking verwachten. Onze investering in acquisitie kan door de samenwerking met TMP beperkt blijven."Autogeen- en plasmasnijbedrijf

"Om onze vleugels eens uit te slaan over de grens zijn we in contact gekomen met Theeuwen. Nadat de contacten tussen Theeuwen en onze firma concreet werden zagen we al snel dat bij veel zaaien ook regelmatig geoogst kan worden. Voor de toekomst hebben we dan ook goede hoop op een verbreding van ons klantenbestand."
Eerstelijns verspaningsleverancier
“De samenwerking met THEEUWEN marketing plus heeft in een korte tijd tot concrete opdrachten geleid door de praktische doelgerichte aanpak. De werkwijze sluit naadloos aan bij ons bedrijf en de samenwerking wordt dan ook ervaren als een uitbreiding van onze interne organisatie.”

Engineeringsbureau
“René Theeuwen is enthousiast en gedreven en samen met de medewerkers van THEEUWEN marketing plus brengen zij ons bureau heel doelmatig en effectief in contact met geïnteresseerde potentiele afnemers. THEEUWEN marketing plus werkt voor ons als een eigen commercieel secretariaat.”

Oppervlaktebehandelingsbedrijf

"Met het bedrijf THEEUWEN marketing plus we hebben alleen maar positieve ervaringen. De heer René Theeuwen en zijn medewerkers hebben ons goed geïnformeerd over hun prestaties en houden ons per mail en telefoon altijd up-to-date. Daarnaast is 'THEEUWEN marketing plus' door haar grootte altijd erg flexibel en kunnen snel reageren op verzoeken van ons. Het succes, om via hun nieuwe contacten met potentiële bedrijven aan te knopen werd al na korte tijd meetbaar. Daarom kunnen we u alleen maar dit bedrijf aanbevelen."

Modulebouw

"Een geweldige service van THEEUWEN marketing plus: ik sta met mijn team op de Hannover Messe en de volgende dag belt THEEUWEN al mijn opgedane leads en visitekaartjes al na, dankt de bezoeker voor het bezoek, en maakt een vervolgafspraak. Gevolg voor ons: een volle agenda als ik thuis kom en geen stapels op te volgen visitekaartjes en notities meer! Dit bureau denkt echt met je mee. Komen afspraken goed na, reageren snel, zijn flexibel. THEEUWEN marketing plus is een fijn bedrijf om mee te werken. Kortom: "een aanrader!”

Toelevering binnen de verspaning

“Sinds 3 jaar doen wij zaken met THEEUWEN marketing plus. In de tijd dat zij voor ons actief acquisitie pleegt, hebben zij al vele contacten gelegd en hebben wij reeds opdrachten en hebben wij vele opdrachten verworven in Duitsland. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig en de reactietijden op onze vragen zijn kort. Op al onze vragen en verzoeken wordt altijd altijd adequaat en positief gereageerd. Sinds kort werken wij ook via een directe chatskypeverbinding samen en evenaart THEEUWEN marketing plus een echte collega!"

Toeleverancier van bevestigingsmaterialen en verbindingsdelen

“Wij zetten THEEUWEN marketing plus sinds een aantal jaren in en zij zijn voor ons al een duidelijke meerwaarde gebleken in bewerking van de Duitse markt. Met de toezending van duidelijke rapportages ben je volledig op de hoogte van de vorderingen en status van de verschillende nieuwe contacten. Door hun professionele benadering van potentiële leads en hun adequate opvolging hiervan hebben wij al meerdere opdrachten binnengehaald. René Theeuwen en zijn medewerkers zijn een duidelijke meerwaarde voor onze commerciële activiteiten in Duitsland.”

recensies - zakendoen in Duitsland - Duitse markt veroveren - export Duitsland - pro-actieve marktbewerking in Duitsland - maakindustrie - metaalindustrie