Ons team

ONS TEAM:

Mogen wij ons even aan u voorstellen?!

René Theeuwen, Directeur

Orders scoren, daar krijg ik een kick van. Mijn drijfveer is gestelde doelen omzetten in resultaten. Opdrachten binnenslepen voor onze klanten in Nederland en eigen acquisitie voor TMP binnen de Metaalindustrie. Daarnaast is het de communicatie met klanten die mij stimuleert, voor zover er sprake is van interactiviteit natuurlijk. Verkoopprocessen sturen, begeleiden en bepalen, dat zijn drijvende krachten. Wat mij ook triggert is het bedenken van nieuwe zaken, concepten verder uitwerken, partijen samenbrengen en vervolgens het realiseren van de doelen. Of dit nu veranderingen zijn in interne werkwijzen, websites, online marketing en bezig zijn de socialmedia kanalen. Dit alles samen uitvoeren met mijn 24/7 partner (op alle vlakken) is het ultieme.Mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/renetheeuwen/

Wendy Soontiëns, Team Manager

Als projectmanager begeleid ik de projecten zowel voor de klant als onze medewerkers. Mijn taak bestaat in hoofdzaak uit communiceren met alle partijen en snel reageren op vragen en aanvragen van alle partijen. Daardoor houd ik me vaak bezig met details van details. Dat maakt het werk interessant en geeft zichtbaar betere resultaten. Tevens is het dagelijkse intensieve contact met klanten een belangrijke drijfveer. Het via een goede samenwerking tot mooie orders komen, is de kroon op mijn werk en maakt dat ik elke dag met veel enthousiasme bezig ben.

Mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/wendysoontiens/

Eva Jungmann, Dialogmarketeer

Meinen Einsatz sehe ich spannend und aufregend. Ist immer wieder schön, positive Gespräche mit den Ansprechpartnern zu führen und ihnen einige Informationen zu entlocken. Eine entspannte Atmosphäre trägt hier natürlich erheblich bei, allem voran das Teamgefühl aller Mitarbeiter und die flachen Hierarchien und nicht zuletzt die ruhige Atmosphäre im Home-Office. Um zu einem positiven Ergebnis zu kommen, ist neben der guten Vorbereitung, aktives Zuhören, wie auch am Ende des Gespräches eine Zusammenfassung des Gesprächsinhaltes wieder zu geben, unerlässlich. Ich telefoniere gerne, zaubere mir ein Lächeln ins Gesicht, trinke ausreichend um eine angenehme Stimme zu haben.

Gabriele Makies, Dialogmarketeer

Ich bin seit 2011 für TMP tätig und sehe meine Aufgabe darin, Lieferanten und Kunden zusammenzubringen. Unser Team arbeitet im Homeoffice, steht jedoch über Skype und Basenet in ständigem Kontakt. Durch wechselnde Auftraggeber bleibt die Tätigkeit spannend und es bereitet mir Freude, wenn ich durch regelmäßige und gezielte Nachrufe Aufträge für unsere Kunden hereinholen kann.

Thorsten Theeuwen, Student en talenwonder DU-ENG-NL

Mijn naam is Thorsten Theeuwen, ik ben de oudste zoon en student International Business Administration aan de Universiteit Twente in Enschede. Als Duitse Nederlander of Nederlandse Duitser heb ik de dubbele nationaliteit en spreek daarmee beide talen vloeiend. Daarnaast natuurlijk ook Engels. Eén van mijn passies is het verzorgen van vertaal- en correctiewerk Duits. Naast vertaalwerk van o.a. websites en brochures, verzorg ik ook correctiewerk op bestaande Duitse teksten. Beide vind ik erg leuk om te doen. Zie www.thorstentheeuwen.nl Daardoor ben ik zeer bedreven geraakt in het vertalen van technische content. Ik ben opgegroeid met technische termen omdat ik al van jongs af aan meegewerkt heb in het bedrijf. 

Mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/thorsten-theeuwen/

Morten Theeuwen, Student en boekhouding/pc/database-expert

Ik ben Morten Theeuwen, ik ben de jongste zoon en student International Business aan het Saxion College in Enschede. Ben ook half-half, net zoals mijn broer uit Nederland geïmporteerd, heb ik ook de dubbele nationaliteit en spreek daarmee beide talen vloeiend. Sinds jaar en dag ben ik voor mijn ouders bezig met online 'adresrechercheren', databases samenstellen in excel. Daarnaast heb ik mijn moeder altijd geholpen met de boekhouding. Dat vind ik leuk om te doen. Ik ben opgegroeid met THEEUWEN marketing plus en de Maakindustrie. Omdat ik ook van jongs af aan meegewerkt heb in het bedrijf zijn technische termen en het reilen en zeilen binnen de Maakindustrie en de Duitse Maschinenbau mij totaal niet vreemd.

Mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/morten-theeuwen/