Ontzorgen extra

ONTZORGEN EXTRA

Begeleiding bij aanvraag en offerte. 


Onze dagelijkse pro-actieve marktbewerking in Duitsland resulteert in een dagelijkse stroom aan offerte-aanvragen. In onderling overleg kunt u ervoor kiezen dat wij de aanvraag en offerte begeleiden. Zonder extra kosten, gewoon onderdeel van onze samenwerking.


Onze Duitse medewerkers kennen uw markt, spreken hun (vak)taal en beheersen het juiste Duitse vakjargon. Elke traject is anders, omdat het individueel wordt aangepast op de behoeften en wensen van u als opdrachtgever. oe verloopt een aanvraag en offertetraject nu globaal? Neem contact met ons, wij vertellen er graag meer over.


Ontzorgen bij registratie in supplier portal en geheimhoudingsverklaringen (GHV / NDA).


In de huidige tijd wordt de potentiële toeleverancier steeds vaker verwezen naar een supplier portal (Lieferantenportal). 

 

Naast het persoonlijke contact dat wij met de afdeling inkoop hebben, is het van essentieel belang in de Lieferantenpool opgenomen te worden.

Wij begeleiden, verzorgen en ontzorgen bij deze registratieprocessen. Wij kunnen dus de Lieferantenregistrierung geheel uit handen nemen,

wat u tijd spaart. Het downloaden, invullen en versturen van de questionnaires. Handling rondom non-disclosure agreements / NDA's.


Gemis aan voldoende Duitse taalvaardigheid kan ook voor u een overweging zijn om dit aan ons over te laten.

ontzorgen extra - offertebegeleiding - offertetraject - supplier questionnaire - lieferantenfragenbogen - supplier portal - lieferantenportal - ghv - geheimhaltungsvereinbarung

Logo THEEUWEN marketing plus
SiteLock

Uw contactpersonen


René Theeuwen              Wendy Soontiëns

      directeur                        projectmanager

René Theeuwen
Wendy Soontiëns

© Copyright 2017-2021. Alle Rechte vorbehalten.

Bel, mail of maak een vrijblijvende (bel)afspraak!

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Bijkantoor: Burg. Edo Bergsmalaan 39, NL-7512 AD Enschede

info@theeuwenmarketingplus.com

Tel. D  (+49) 5941 988324

Tel. NL (+31) 85 210 3003

Mob.     (+49) 173 7474653LinkedIn THEEUWEN marketing plus
Xing THEEUWEN marketing plus