Ontzorgen extra

ONTZORGEN EXTRA

Begeleiding bij aanvraag en offerte, registratie supplier portal en GHV

Onze dagelijkse pro-actieve marktbewerking in Duitsland resulteert in een dagelijkse stroom aan offerte-aanvragen. In onderling overleg kan ervoor gekozen worden dat wij zowel de aanvraag als de offerte begeleiden. Gewoon inclusief, als vast onderdeel van onze samenwerking.


Onze Duitse medewerkers kennen uw markt, spreken hun (vak)taal en beheersen het juiste Duitse vakjargon. Elke traject is anders, omdat het individueel wordt aangepast op de behoeften en wensen van u als opdrachtgever. Hoe verloopt een aanvraag en offertetraject nu globaal? Neem contact met ons, wij vertellen er graag meer over: 'Ondersteuning tijdens offertetraject'.


In de huidige tijd wordt de potentiële toeleverancier steeds vaker verwezen naar een supplier portal (Lieferantenportal). Graag ontzorgen wij onze klanten bij de registratie in supplier portals en geheimhoudingsverklaringen (GHV/NDA). Anderzijds komen 

 

Naast het persoonlijke contact dat wij met de afdeling inkoop hebben, is het van essentieel belang in de Lieferantenpool opgenomen te worden. Wij begeleiden, verzorgen en ontzorgen bij deze registratieprocessen. Wij kunnen dus de Lieferantenregistrierung geheel uit handen nemen, wat u tijd spaart. Het downloaden, invullen en versturen van de supplier questionnaires (Lieferantenfragenbogen). Alle handling rondom non-disclosure agreements/NDA's.


Gemis aan voldoende Duitse taalvaardigheid kan ook voor u een overweging zijn om dit aan ons over te laten.