Aanbieden van offertes

TIPS bij offertes aanbieden


Offertes die gezonden worden, dienen altijd duidelijk, compleet en overzichtelijk te zijn. Logisch, denkt u waarschijnlijk. Toch blijkt dit in de praktijk moeilijker dan gedacht.

 

Want hoe bereken je transportkosten door bij levering Frei Haus als je al weet dat dit de stuksprijs minder concurrerend maakt?  

Wat doe je met transportkosten als die voor 10 delen hetzelfde is als voor 20? Dit blijft altijd een lastige keuze.  

 

Door de Aufschwung in de bedrijvigheid, lopen de levertijden nog wel eens op momenteel. Het veiligst is het om er dan op te zetten in Absprache. Maar wat als dat betekent dat je eigenlijk pas over 10 weken kunt leveren? Wat als je de opdracht krijgt en inplant en dan, meestal na enige tijd de opdrachtbevestiging stuurt en een zwaar verontwaardigd telefoontje krijgt. Weg opdracht! Was dit niet te voorkomen geweest of had je dan wel aan moeten gaan bieden?

 

Wat als de aanvraag is gewenst met een zeer speciale oppervlaktebehandeling, u echter geen flauw idee hebt waar dit te laten doen? Maar gewoon aanbieden zonder, je wild te zoeken naar een leverancier met het risico dat je veel te laat aanbiedt?

 

THEEUWEN marketing plus zoekt en vindt niet alleen klanten voor uw organisatie, maar doet ook de hele begeleiding van het offertetraject en adviseert en communiceert over bovenstaande haken en ogen bij offertes. Uiteindelijk duurt de eerlijkheid het langst. Maar het is ook wel van enig belang hoe het gebracht wordt.


Weer een reeël verhaal van www.theeuwenmarketingplus.nl 

Contactgegevens

Adres THEEUWEN marketing plus

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus


Adres THEEUWEN marketing plus

Bijkantoor: Burg. Edo Bergsmalaan 39

NL-7512 AD Enschede

Bel THEEUWEN marketing plus

T  +49-5941-988324

M +31-6-83509800