Wie we zijn

KANTOOR

(+49) 5941 - 988 324

(+31) 85 - 210 3003

LILIENWEG 6 - 49828 NEUENHAUS (D)

09.00 TOT 17.00 UUR

MAANDAG TOT VRIJDAG

THEEUWEN marketing plus

WIE WE ZIJN

- WE ZEGGEN WAT WE DOEN EN DOEN WAT WE ZEGGEN -

 

Onze organisatie kenmerkt zich zeer sterk door onze wijze van communicatie: direct, open, transparant en right-to-the-point. Dit is zeer succesvol gebleken, zowel naar onze eigen klanten toe als naar de branche. We zijn meertalig en meerculturig en weten we als geen ander hoe het eerste contact het beste gelegd kan worden. We werken uitsluitend met native-speaking personeel, Duitsers en Nederlanders.

THEEUWEN marketing plus schrijft geen dikke rapporten over uw mogelijke markt, maar legt de contacten die u nodig heeft om uw omzet te verhogen.

Wij zijn een Nederlands-Duits marketingteam, gevestigd direct aan de grens in Neuenhaus (Grafschaft Bentheim/Niedersachsen), gespecialiseerd in B-to-B marketing voor onze klanten uit hoofdzakelijk Nederland.

THEEUWEN marketing plus is een Duits "Büro" met Nederlands management en voert pro-actieve marktbewerking uit voor toeleveringsbedrijven, maakindustrie, fabrikanten, exporteurs en aanverwante dienstverleners.

Wij beschikken over een uitgebreid interregionaal netwerk en hebben ons gespecialiseerd in het leggen van (grensoverschrijdende) contacten tussen bedrijven. Ons concept wordt sterk geleid door 'out-of-the-box denken', nuchterheid en authenticiteit.

 

THEEUWEN marketing plus heeft in de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in diverse technische branches.

 

 

THEEUWEN marketing plus

 

 

Contactpersonen

 

René Theeuwen Wendy Soontiëns

-directeur- -projectmanager-

Neemt u contact met ons op

 

Lilienweg 6, D-49828 Neuenhaus

Email: info@theeuwenmarketingplus.eu

Tel. D : (+49) 5941 - 988 324

Tel. NL: (+31) 85 - 210 3003

© Copyright 2017. Alle Rechte vorbehalten.